De leukste bijbaan van Breda?

Vind een flexibele bijbaan op het station van Breda. De leukste bijbaan & studentenwerk!

Bijbaantje op leuk en jong kantoor in Breda

Geplaatst door admin op oktober - 18 - 2012 met 0 Reacties

Bijbaantje in Breda nodig?

Leuk, jong kantoor in het centrum van Breda zoekt gezellige jonge collega’s.  SEO Online Marketing is een bedrijf dat andere bedrijven helpt goed gevonden te worden op het internet.

Wanneer je namelijk hoog staat in Google kan je veel bezoekers verwachten. Wij monitoren ook of die bezoekers het doel bereiken wat onze klant wilt. Het invullen van een contactformulier, aanvragen van een offerte of in een webshop zelfs het daadwerkelijk afrekenen in een winkelwagen.

Bijbaantje op een kantoor in het centrum

Op ons kantoor aan de Markkade (bij de Spinola boot) werken we met totaal 15 jonge mensen. Wij zijn op zoek naar een twee of drie leuke collega’s die minimaal 8 uur per week willen komen helpen. Als junior online marketeer men je veel aan het internetten. Je zoekt linkpartners voor de websites en mobiele websites van onze klanten, mailt deze, je doet zoekwoorden onderzoeken en je helpt mee met het vullen van websites en webshops door het (her) schrijven van teksten.

Lijkt dit je leuk, solliciteer dan direct!

Direct solliciteren Breda

Wil je lekker verdienen en ben je minimaal 15 jaar? Vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Of bel 076-7503344 en vraag naar Suzanne.

Interesse in deze bijbaan?

Jouw naam (verplicht)

Jouw emailadres (verplicht)

Jouw telefoonnummer

Jouw motivatie

Upload je CV

Bijbaan SEO Online marketing


  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Bezoek ook eens onze social media kanalen